Redaktør for en dag!

_MG_7642

Jeg har fått en utrolig gøy utfordring av Apotek 1 og Dermica Sensitiv om å prøve å lage en forside til deres magasin! Jeg skal teste ut produktene fra Dermica Sensitiv og ut i fra mine erfaringer finne ut av hvordan jeg personlig vil vinkle coveret. Helt absurd og litt skummelt å bli kastet ut i rollen som redaktør, men om jeg tar meg en tur i det kreative hjørnet skal nok dette gå fint!

Dermica Sensitiv er en hudpleieserie som er utviklet med tanke på å skulle tilfredsstille Norges Astma- og Allergiforbund og Svanemerkets strenge krav til innhold og miljø. Per i dag er 6 produkter anbefalt av NAAF og 4 produkter Svanemerket. Alle produktene er fri for allergener, parabener og fargestoffer, og med milde og skånsomme formulaer tar de vare på huden ved å minimerer risikoen for hudreaksjoner som irritasjon, allergier og ubehag.

Jeg har en tørr og sensitiv hudtype som veldig lett reagerer på produkter i form av enten urenheter, rødhet og/eller utslett. Øynene mine er også supersensitive og tåler få sminkefjerne som ikke gjør øynene mine såre og rennende i ytterkroken. Alt dette er en dårlig kombinasjon med all sminken jeg tar på og eksperiementerer med som dessverre også må av. Jeg gleder meg derfor spesielt til å prøve sminkefjerner-produktene deres i håp om at det kan bli nye favoritter!

.

Akkurat nå får du 30% på alle Dermica Sensitiv produktene på nett ved bruk av koden Dermica. Du finner de her. Den ferdige forsiden får dere se om noen dager, så stay tuned!Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *