Min forside til Apotek 1 og Dermica Sensitiv!

Vilde

.

Slik ble resultatet da jeg skulle være redaktør for Apotek 1 og lage min egen magasinforside! Har dere sett meg uten sminke før? Det er jeg faktisk litt usikker på, men sånn ser jeg altså ut. Siden det er makeup jeg driver med og det er det denne bloggen handler om ville jeg legge fokuset på sminkeserviettene. Det fornøyde lille gliset avslører vel hva jeg synes om disse?

Jeg har nå fått testet ut alle produktene til Dermica Sensitiv og tenkte jeg kunne dele mine erfaringer med dere!


_MG_7597

Det beste først! Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg veldig lett irritert hud og sensitive øyne som fort reagerer på produkter, spesielt da sminkefjernere som jeg bruker daglig. Jeg tuller ikke når jeg sier at disse serviettene er noen av de beste jeg har prøvd. Den fremste pakken er laget spesielt til sensitive øyne, men funker som bare det til å fjerne vannfast sminke uten å irritere den følsomme huden rundt øynene. Cleansing Wipes’ene på bakerste rekke er også myke og milde og fjerner effektivt sminken uten å etterlate huden tørr og rød. Anbefaler på det sterkeste!


_MG_7610

De neste produktene er tre gode venner å ha i dusjen. Alle er fri for parfyme, parabener, allergener og fargestoffer. Personlig er jeg veldig glad i at sjampoen og balsamen lukter godt, men det positive med at disse er duftfri er at de derfor er veldig milde og skånsomme mot hår og hodebunn. Passer derfor spesielt godt til barn, og alle med sensitiv hodebunn. De er også pleiende med provitamin B5 som gjør håret mykt og glansfullt. Dusjkremen er utrolig deilig og tydelig fuktighetsgivende.

_MG_7620


I liket med alle de andre produktene er disse også spesielt utviklet for følsom hud. Både håndkremen og bodylotionen er veldig fuktighetsgivende, men trekker fort inn i huden så du slipper å gå rundt og være klissete. Bodylotionen ga en utrolig fin glød til huden og har definitivt hjulpet meg med tørre legger etter de kalde månedene. Håndkremen og bodylotionen finnes både som uparfymert og mildt parfymert, men jeg liker godt at de er uparfymert slik at de ikke blander seg med parfymen min.


_MG_7627

Sist, men ikke minst er deodorantene og leppomaden. Den ene deodoranten er uten aluminuim og passer spesielt godt for veldig sensitive armhuler. Den beskytter selvfølgelig mot vond lukt og er uten alkohol, parfyme og parabener i tillegg til aluminiumssalter. Den andre er antiperspirant og passer for deg som trenger en effektiv deodorant som også er mild og skånsom. Dette er min favoritt da den er svettehemmende i 24 timer! Den finnes også med en mild duft, men som i likhet med bodylotionen og håndkremen liker jeg å la parfymen min skinne uten konkurranse. Leppomaden er veldig deilig med fuktighetsgivende og pleiede ingredienser. Har du sprukne og tørre lepper er denne helt super, spesielt på grunn av at den er uparfymert og derfor veldig skånsom.

.

Du får fortsatt 30% på alle produktene fra Dermica Sensitiv på nett på Apotek1.no ved å bruke koden Dermica. Produktene finner du her.

 

1 Comment

  1. Herregud så fin du er

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *